En stor takk! 

Halfdan Kjetland har de siste årene sittet i My Sisters sitt styre og bidratt stort, særlig i forbindelse med planleggingen av nytt undervisningsbygg og oppfølging av byggeprosjektet i Addis. Parallelt med dette har han jobbet i Bangladesh for Flyktninghjelpen.

Høsten 2018 trer han ut av styret i My Sisters på grunn av økte forpliktelser i Flyktninghjelpen og vi i styret ønsker å takker ham for den enorme innsatsen han har lagt ned.

Takk for innsatsen som styremedlem i My Sisters!

Rekruttering av nytt Styremedlem i My Sisters Womens Welfare Association 

I forbindelse med dette leter vi etter hans etterfølger. Styrets oppgave er primært å jobbe aktivt ut mot nettverk og finne nye muligheter for økonomisk støtte til stiftelsen. Styremøter avholdes i Oslo 3-4 ganger i året, der både status i Addis, utviklingen her hjemme og fremtidige planer er på agendaen.

Vi ser etter kandidater til vervet som både er engasjerte og opptatt av å formidle vekstpotensiasalet i stiftelsen. Fortrinnsvis har kandidaten vi lander på et stort nettverk av bedrifter og organisasjoner og kreative innfallsvinkler til hvordan vi kan bygge nye stabile samarbeid med markedet og styrke stiftelsens økonomiske situasjon.

My Sisters står per i dag ved et veiskille og mye av styrets arbeid består av analyse av strategi for fremtiden. Realiteten er at vi er i behov av å tenke nytt, for å kunne fortsette det viktige arbeidet vi gjør for Addis Abebas aller svakeste. Det er derfor viktig at vårt nye styremedlem er uredd og klar for den oppgaven det er å sammen drive My Sisters inn i en ny tid.

Det er en fordel om kandidaten har kjennskap til stiftelsen fra før, men vi kan også vurdere kandidater med bred erfaring fra annet veldedig arbeid og/eller kulturell kjennskap til Etiopia og landets politiske situasjon.

Styret består per i dag av styreleder Inger Helene Hagland, grûnder Marit Bakke og styremedlemmene Randi Dyrerud, Jo Arne Sætre, Ann Jeanette Heitmann og Dagfrid Bråtane.

Dersom du ønsker å bidra ønsker vi svært gjerne å høre fra deg, og dersom du kjenner til kandidater som kunne passet til profilen vi leter etter setter vi pris på om dere deler dette videre med dem.

Neste styremøte er 7. november 2018, der drøfting av potensielle kandidater til vervet er satt som sak.

Styreleder Inger Helene Hagland kan kontaktes for en uforpliktende prat på telefon 91559228 eller kontaktes på mail ingerhelene.hagland@gmail.com

Styreleder Inger Helene Hagland

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *