My Sisters er et godt sted for samfundet. Klienternes liv bliver en smule nemmere.

Sådan siger Sisay Tulu, den 34-årige assistent for Projekt lederen i My Sisters, som allerede ser en udvikling i klienternes liv, selv om han kun har arbejdet her i 8 måneder. Han har en grad(embedseksamen) i ledelse- og udviklingsstudier fra Mekane Jesus, Seminarium.
Sisay Tulu søgte dette job, fordi han syntes, at My Sisters gjorde et godt stykke arbejde i samfundet. Han kan godt lide at tjene Gud. Før han arbejdede i My Sisters, var han frivillig i kirken og hjalp med søndagsskole. Han var bestyrelsesmedlem i den samme kirke i 4 år.
Har mange tråde at trække i
Mit job på My Sisters består i at have opsyn med de forskellige grupper, såsom ungdomsgruppen og støttegruppen for de HIV positive klienter, siger Sisay Tulu. Jeg snakker med de mennesker, der går på hjemmebesøg og social arbejderne og laver rapporter. Jeg har mange tråde at trække i.
I sin fritid elsker Sisay Tulu at læse i og undervise i bibelen. Hans yndlingsvers er: Der er ingen som Gud. Men jeg kan også godt lide at spille fodbold, siger han.
Af Anne Birgitte Haahr Andersen, volontør i My Sisters
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *