Jeg kan godt lide at arbejde her med mine kollegaer, og der er en god kommunikation

Det er ordene fra den 28-årige kvinde Sisay Haile Mariam, som har været den daglige leder på Bereket i 2 år. Hun er gift og har et barn.
Løser ethvert givent problem .
Som den daglige leder har jeg varierende opgaver, siger Sisay. Jeg tager mig af aktiviteterne på Bereket, som er en udvidet familiepleje, med 8 børn og et par ansat til at være forældre. Bereket betyder velsignelse. Jeg køber det de har brug for af kladdehæfter og andre ting. Jeg er kasserer og ordner småbeløb. Hvis hovedkontoret eller klinikken har brug for det hjælper jeg der.
Jeg er meget glad for at arbejde her. Især kan jeg godt lide at arbejde for plejefamilien, siger hun.
Sisay ser en stor forandring i børnenes opførsel efter de er kommet på Bereket. Hun giver et eksempel:
Før, havde en af drengene mange sociale og faglige problemer. Nu er han en topelev.
Af Anne Birgitte Haahr Andersen, volontør i My Sisters,
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *