Oppdatering på byggeprosessen!

Først og fremst må vi si tusen takk for alle som har gitt oss sement, sand og armeringsgrus i julegave!🌳Vi har ventet, men endelig har vi fått store mengder av både sement, grus og sand, og byggingen er i full gang! Det er så kjekt å se, at vårt eget opplæringsbyggsbygg blir til virkelighet, og at vi snart kan samle alle mennesker i nærmiljøet her på Mekanisa til aktiviteter, læring og fellesskap! I det fem-etasjers høye opplæringsbygget samler vi all yrkesutdanningen og opplæringen vår under samme tak. Vi skal også ha bibliotek, rom for seminarer, kontorer, klasserom og leiligheter! Vi ønsker å skape motivasjon og mestring, og et godt sted å være, for alle våre naboer!

Vi er takknemlig for alle de flinke håndverkerne som jobber for å realisere drømmen om et utdanningsbygg og gleder oss til å vise dere prosessen videre!🌻 Følg med!

1 Comment

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *