Min vision er at se kvinderne fri for HIV og at skabe mere opmærksomhed om sygdommen.

Denne vision betyder meget for den 49-årige, Hagima Beyene, der arbejder som senior sygeplejerske på My Sisters. Hun er gift og har to døtre.
Hagima Beyene foruden sygeplejen er Hagima også jordemoder og har special uddannelse i ernæring.
Tidligere arbejdede hun i klinikken, men med uddannelse til at rådgive arbejder hun nu med de HIV ramte kvinder.
Tager mig af sundhedsaspektet
Jeg arbejder med mange ting, siger Hagima. For det meste rådgiver jeg de kvinder, som har en mistanke om, at deres HIV resultat er positivt. For disse kvinder er der en støttegruppe, som jeg leder.
Som ernærings kyndig er det også mit job at tage mig af sundhedsaspektet for de folk, der kommer her og for de ansatte. Jeg har tilsyn med børnene i børnehaven og for mødrene. Undervisningen i sundhed og hygiejne er også mit felt.
Det er hårdt arbejde
Der er ingen tvivl om, at Hagima Beyene anser det som hårdt arbejde at være rådgiver. De kvinder som kommer her, og får et positivt HIV test svar, er fulde af fortvivlelse, siger hun. Det er mest enlige kvinder, som må tage sig af deres børn helt alene, fordi mændene har forladt dem. Men vi råder dem til at acceptere situationen, og vi trøster dem. Vi er glade for at være i stand til at give dem en gratis service.
Af Anne Birgitte Haahr Andersen, volontør i My Sisters,
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *