Kjære venner og givere til My Sisters!                                 Desember 2015
Først av alt vil vi i styret takke dere for støtten dette året, dere er viktigere enn dere aner! Uten deres støtte, hadde ikke alt det flotte som skjer gjennom My Sisters i Addis vært mulig!
Vi har nylig hatt et spennende besøk av My Sisters Etiopiske leder: Aster. Hun har også vært i Sverige siden Sida ( svensk utviklingshjelp) også støtter dette arbeidet.
Her i Norge fikk vi bl.a. til to viktige møter: et med styret, og et med en del av støttespillerne i Osloregionen. For oss som fikk være sammen med henne, var det inspirerende og utfordrende å igjen få høre om arbeidet i Addis, om alle som blir hjulpet, men også om et enormt behov som vi ikke har mulighet for å dekke.
Aster gav oss gode glimt inn i det daglige arbeidet med å følge opp alle dem som er inkludert i virksomheten, og en god oversikt over alle de områdene de arbeider med. Vi fikk høre gode historier om kvinner som gjennom My Sisters undervisningsprogram hadde fått mulighet til jobb og dermed forsørge seg og sine barn. Vi fikk høre om ungdommer som ved leksehjelpklassen klarte seg mye bedre på skolen osv. Flere av disse historiene vil vi etter hvert dele med dere her på hjemmesiden.
Vi som sitter i styret kjente oss stolte, og glade for å få lov til å være med i dette arbeidet!
Men, så en utfordring til oss alle!
Vi trenger mer penger!
·        For det første har valutakursen forandret seg drastisk i forhold til Etiopiske Birr. I dette siste året får vi ca. 1/3 mindre Birr for Den norske kronen. I praksis betyr det at for å klare de løpende utgiftene, må vi bruke av vår oppsparte kapital.
·        For det andre har vi lenge planlagt å få bygget nytt undervisningsbygg. I dag foregår undervisningen i svært provisoriske klasserom, som bl.a. en kontainer. Vi har fått en godt egnet tomt av en gavmild forretningsmann, og vi er i gang med planleggingen av bygget.
Så blir utfordringen :
·        For dere som har mulighet, ber vi om at dere øker månedsbidraget med kr. 50, som vil nesten dekke opp for valutatapet.
·        Så utfordrer vi dere til å invitere en venn eller bekjent til å bli My Sisters giver. Nyttårsforsetter blir dessverre ofte brutt, la dette bli unntaket!
Vi har noen fine nye brosjyrer som vi kan sende dere som ønsker det.
Så vil vi ønske dere alle en god julehøytid, og et godt nytt år!
Vennlig hilsen styret i My Sisters Internasjonal
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *