Barn og volontør. Foto: Ukjent

Kristina på 8 ½ år (i midten), har lenge vært veldig opptatt av barn som ikke har det så godt som henne selv og venninnene. Kristinas eldre søsken har samlet inn penger til ulike formål tidligere, og nå syntes hun det var hennes tur.

Mamma`n til Kristina er selv født i Etiopia, og hadde mange av barneårene sine der. Derfor var valget lett når Kristina fikk høre om My Sisters og kunne sende pengene til direkte til barn som trengte litt ekstra.
Hun har holdt på i flere måneder og samla leker og ting i huset som hun ville selge. Storesøsken og foreldre ble også spurt om vi kunne gi vekk noe som kunne gå til loppemarkedet. Mor stekte vafler, og far hjalp til med det praktiske. Etter hvert som hun med stor iver fortalte dette til sine venner på skolen, fikk hun også med seg to venninner med på prosjektet. Innbydelser ble skrevet til alle i klassen med dag og klokkeslett. Noen foreldre ble så begeistra, at de kom med lapper og muffins. Alt ble priset og satt fint frem. De tre jentene var spente og forventnigsfulle, og glade for å kunne gjøre noe konkret!
Venner, familie og naboer kom. En bestemor og en oldemor handlet masse, kjekt å ha noe når det kommer barn på besøk!  En nabo var innom og gikk derfra med masse vafler og muffins, storfornøyd med å få besørga kaffematen den ettermiddagen.
For en av jentene var det litt hardt å selge en av bamsene som var donert bort…….så enden på visa var at faren kjøpte tilbake bamsen J
Alle tre koste seg veldig og syntes 1045,- var et flott resultat!
Det synes vi i My Sisters også!
Stor takk til Kristina og venninnene for en flott innsats!
My Sisters er helt avhengig av slike ildsjeler J
Loppemarked
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *