Vi er heldige, at vi har My Sisters. Der er ingen anden organisation som den i området.

Det siger Aster Haile Michael, som er administrator på My Sisters. Hun er 32 år og har arbejdet for organisationen siden 1994. Aster Haille Michael har en bachelor grad i ledelse- og udviklingsstudier fra Mekannissa seminariet, Mekane Jesus.
Kendte Marit Bakke fra min barndom
Hvert menneske har en livshistorie. Jeg blev bekendt med My Sisters, fordi min mor arbejdede i grundlæggerens, Marit Bakkes hjem, siger Aster. Så jeg kendte Marit Bakke fra min barndom. Jeg startede ved at hjælpe med at oversætte, når Marit talte med kvinder, følge kvinder på hospitalet og ved sociale aktiviteter. Senere fik jeg jobbet som administrator.
Har skabt arbejdsmuligheder
Der er ingen tvivl om at Aster Haile Michael godt kan lide sit arbejde. My Sisters gør en forskel, siger hun. Det skaber mange forandringer i folks liv – både for klienter og ansatte. Med denne institution har vi nu en samfundsbase og en økonomisk støtte for de fattige. Det har også skabt forandringer for de forskellige sociale grupper, som kommer her. For de ansatte har det skabt arbejdsmuligheder. Selv for mig.
Min drøm og vision er at få flere børnehaver i My Sisters, på grund af det store behov.
Af Anne Birgitte Haahr Andersen, volontør i My Sisters
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *